Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη μικρή οθόνη ο κόσμος του John Wick

*
Starz και Lionsgate επιβεβαίωσαν ότι η παραγωγή μιας νέας σειράς με θέμα τον John Wick έχει ήδη ξεκινήσει. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος και CEO της Starz Chris Albrecht o οποίος ανέφερε ότι η σειρά θα ονομάζεται The Continental και θα επικεντρώνεται στο τι συμβαίνει στο ομώνυμο ξενοδοχείο που αποτελεί καταφύγιο πολλών δολοφόνων. Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire, and The Man in the High Castle) που θα έχει και το ρόλο του παραγωγού. Την ευθύνη της αποκλειστικής παραγωγής θα έχουν οι Basil Iwanyk (John Wick film franchise, The Town, Sicario), Chad Stahelski (βοηθός σκηνοθέτη στο John Wick και σκηνοθέτης του John Wick: Chapter 2), Derek Kolstad, David Leitch (John Wick, Deadpool 2) και Keanu Reeves. Επιπλέον, ο Stahelski θα αναλάβει να σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*